Thursday, October 2, 2014

24.MEDJUNARODNI SAJAM I KONGRES KOZMETIKE, NEGE KOSE I ZDRAVLJA "DODIR PARIZA"

Pred nama je 24.medjunarodni sajam i kongres kozmetike, nege kose i zdravlja "Dodir Pariza" koji ce biti odrzan 11. i 12. oktobra u Hali 2 Beogradskog sajma


"Dodir Pariza" je pravo mesto za sve one koji vode racuna o sebi i svom izgledu i zdravlju, kao i za one koji se negom bave profesionalno. Na 3000 kvadratnih metara, 190 izlagaca predstavice svoju ponudu, novitete, bice organizovane razne promocije i demonstracije metoda rada. Verujem da je vecina vas koji volite ovakva desavanja vec upoznata sa ponudom na sajmu kozmetike, pa tako znate da je ovo mesto na kojem mozete naci proizvode za negu i stilizovanje kose, profesionalnu kozmetiku, gelove i akril za nadogradnju noktiju i nail art, solarijume i pratecu kozmetiku, aparate najnovije generacije i jos mnogo toga kada je nega i zdravlje u pitanju. Mnogobrojni strucnjaci iz oblasti nege i lepote poput kozmetologa i dermatologa, doktora podelice svoje znanje sa vama, pa ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice nemojte se ustrucavati da se obratitet profesionalcima za savete, koji ce vam svakako sa zadovoljstvom izaci u susret.

*izvor
*izvor
Za one koji sajam vide kao savrsenu mogucnost za strucno usavrsavanje u usvajanje novih znanja i vestina iz oblasti kojom se bave, bice organizovan srpsko-italijanski kongres "Beauty & Spa". Tema kongresa ce biti starenje i podmladjivanje. Strucnjaci iz zemlje i inostranstva iz oblasti kozmetike, wellnessa i spa bice predavaci na kongresu, a neki od njih su: dr Vera Zec, dr Andrea Bovero, predsednik asocijacije CIDESCO Italija, Alessandro Poaletto, potpredsednik asocijacije CIDESCO Italija, dr Vesna Ignjatovic Stojiljkovic, prof.dr Slavica Siler Marinkovic kao i mnogi drugi. Prisutnim slusaocima bice dodeljeni sertifikati o prisustvovanju kongresu. Ulaz i prisustvovanje kongresu je besplatno.
U okviru kongresa bice odrzan CIDESCO workshop, ciji je ulaz takodje besplatan i omogucava dobijanje CIDESCO sertifikata. Za dobijanje CIDESCO sertifikata je potrebna prethodna prijava, i ovaj sertifikat se placa. Detaljnije informacije mozete dobiti na sajtu Sajma kozmetike.


Za sve ljubitelje makeup-a, bice organizovan 2.medjunarodni Face&Body Art festival. Ovaj atraktivan festival odrzava se pod okriljem Svetske bodypainting asocijacije i Body Art asocijacije Srbije. Tema ce biti igre na srecu, za face i body painting. 
Ovo je ujedno i mesto gde se ja inace, pored Alexandar Cosmetics-ovog standa, najcesce i najduze zadrzavam.

*izvor
Na predstojecem sajmu imacete priliku da vidite i naucite najnovije metode sisanja, kolorisanja i oblikovanja kose aktuelne u svetskim gradovima mode, poput Pariza, Milana, Londona i New York-a.

*izvor
*izvor
*izvor

U saradnji sa timom organizatora sajma kozmetike, za sve pratioce bloga Head In The Clouds bice organizovano deljenje besplatnih ulaznica, bas kao i prosli put. Ukoliko zelite da osvojite ulaznice pratite desavanja u narednih nekoliko dana na Facebook stranici Head In The Clouds, jer oni koji prvi budu ostavili komentar ispod objave, osvojice ulaznice.



*Napomena: fotografije iz ovog posta su sa prethodno odrzanog sajma kozmetike o kojem ste imali priliku da citate u OVOM postu, a o mojim utiscima i kupovini u OVOM postu, preuzete su sa FB stranice Sajma kozmetike.


Vidimo se na sajmu ;)


Da li planirate da posetite predstojeci sajam kozmetike?



Love,
Marija <3

1 comment:

  1. Hey,

    You have a really lovely Blog with interesting Stuff on it! Do you want to support each other and follow via GFC?
    If yes tell me and i follow you back, Honey :)

    Greetings from Germany
    www.sophias-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete