Thursday, October 30, 2014

BOURJOIS 1 SECONDE VOLUME MASCARA

Nedavno sam vam pisala o jednoj maskari kojom nisam bila odusvljena, a kako kad nesto ne volim preterano odmah trazim zamenu, tako sam odlucila da prosetam do Jasmina i pokusam da otkrijem neku novu maskaru koja ce odgovoriti mojim zeljama i potrebama.
Razgledajuci po sarenim policama Jasmina, paznju mi je privukla Bourjois 1 seconde Volume maskara. Predivno dizajnirano i upadljivo pakovanje ove maskare u meni je izazvalo zelju da je probam, a videvsi cetkicu koja je izgledala obecavajuce, definitivno nije ostavilo prostora za razmisljanje.



Predivno, sjajno pakovanje sa efektom ogledala sa detaljima u boji kajsije, predstavlja pravi girly detalj svake kozmeticke torbice.
Kako imam dugogodisnje poverenje u ovaj brend i do sada me nijedan njihov proizvod koji sam probala nije razocarao, verovala sam da ce mi i ova maskara odgovarati.

Vise puta sam na svom blogu naglasavala koliko volim guste i duge trepavice, a kako moje nisu ni duge ni guste prirodno, uvek sam u potrazi za savrsenom maskarom koja ce ih uz samo nekoliko poteza uciniti izrazenim i  na zeljeni nacin istaci oci.
Cesto maskare koje naglasavaju volumen trepavica znaju samo da ih slepe i sto se vi vise trudite da iz razdvojite i definisete, one se sve vise slepljuju. U zelji da budu sto lepse zavrsite sa ruznim grudvicama na svojim kapcima. Naravno, ova situacija je poznata samo onim devojkama koje vole taj "drama look" ili izgled vestatckih trepavica, dok one koje preferiraju prirodan izgled nemaju ovakvih "problema" i svaka maskara im uglavnom odgovara.
Meni je od celokupnog makeup-a najteze da nadjem odgovarajucu maskaru, jer upravo kada su maskare u pitanju imam najvise kriterijume. Jedna od retkih koja je uspela da ih opravda je upravo ova Bourjois 1 Seconde Volume o kojoj vam i pisem danas.



Jedna od onih maskara sa kojom ste za 5 minuta spremne da napustite kucu. Sa samo jednim slojem postize se neverovatan volumen i duzina trepavica, a pogled postaje "otvoren", jer pored navedenih efekata koje pruza, ova maskara uvija trepavice mnogo vise nego prilikom upotrebe uvijaca. Ne stvara grudvice ukoliko odlucite da nanesete jos jedan sloj, ne slepljuje trepavice, ekstremno je crna i ono sto ja navise volim kod maskara, pruza onaj "mokar"izgled, ako me razumete. Nije mat, kao neke, pa da izgleda sivkasto, a samim tim i pogled nekako mutno i umorno, vec predivno sija i cini da oci svetlucaju, zaista <3 <3 <3
Koliko lepo izgleda mogli ste da vidite na Instagramu gde sam nedavno postavilua sliku ove maskare.
Tokom dana se ne kruni ostavljajuci tragove ispod ociju ili na delu ispod obrva.


Cetkica je kao sto mozete da vidite nesto veca i gumena, ali ja sam navikla na takve i uglavno takve i koristim. Pored cesljica, naizmenicno se nalaze male kuglice koje mozete da primetite na fotografiji iznad.
Za nanosenje maskare na donje trepavice moze da bude malo nezgodna, ali oni koji su navikli na velike cetkice nece imati problem. Meni licno ne smeta.

Koristim je vec oko mesec dana i jos uvek nije pocela da se susi, sto je jos jedan plus ;)


Ovu maskaru sam kupila, kao sto sam vec navela na samom pocetku, u Jasmin parfimeriji po ceni od oko 1600 dinara.
*Dostupna i u vodootpornoj verziji, sa plavo/zelenim detaljima.
*Sadrzi 12 ml proizvoda.
*Oftalmoloski testirana.


Da li ste probale ovu maskaru?
Koja je vasa omiljena maskara?


*Update: Jedna od citateljki je dala sugestiju kako bi bilo lepo da sam postavila fotografiju mojih trepavica bez maskare, pa evo obecane fotografije ;) Kao sto mozete da vidite i same, moje trepavice su izuzetno kratke, retke i svetle, do te mere da ne mozete ni da ih primetite :(




Love,
Marija <3

8 comments:

  1. bourjois kozmetika je meni vrh, obozavam njihov puder HELTI MIX. Moracu da napravim blog na tu temu, a maskaru nisam probala ali planiram. Pozdrav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slazem se, i ja mnogo volim ovaj brend <3 Healthy Mix uvek imam u svojoj makeup kolekciji i bas ga volim, jako ;)
      Probaj, verujem da ce ti se svideti efekat koji pruza ;)
      Veliki pozdrav ;)

      Delete
  2. To je ta maskara ;) A da li si isprobala Ultra Black verziju ove maskare??
    Ooohoho, imam osjecaj da te mamim jer - mamim te hahaha :))) ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mamis, mamis...daaa...Nisam, ali sam je videla kod tebe, i mislim da cu morati da je kupim ;) Meni je i ova bas crna, a mogu da zamislim kakva je tek Ultra Black, tako da...uskoro ce biti moja ;) :**

      Delete
  3. Zdravo,steta sto nisi stavila i sliku ociju bez maskare onda bi bolje videli efekat,pozz:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uradicu update ;) Hvala na sugestiji i javljanju.
      Veliki pozdrav ;)

      Delete
  4. Replies
    1. Jako mi je drago da si se javila ponovo i videla update :) Eto, vidis moje trepavice bez maskare :(( Nisu ni guste, ni duge, ni tamne :( Dobra maskara definitivno cini cuda, tako da probaj ovu, verujem da ce ti se svideti :)

      Delete